Warta

  • Common types of machining

    Jinis mesin biasa

    Kedah aya seueur élmu mesin anu anjeun henteu kedah terang perkawis mesin. Machining ngarujuk kana prosés ngarobah diménsi atanapi kinerja umum tina bahan damel ku alat mékanis. Aya seueur jinis mesin. Hayu urang tingali di umum urang ...
    Maca deui
  • Details of stamping process

    Detil ngeunaan prosés stamping

    Prosés cét mangrupikeun cara ngolah logam. Éta dumasarkeun kana deformasi palastik logam. Ngagunakeun alat-alat tilem sareng stamping pikeun nandakeun tekanan kana lambaranana supados lambaran ngahasilkeun deformasi plastik atanapi pisah, sahingga kéngingkeun bagian-bagian (bagian stamping) kalayan bentuk, ukuran sareng performa anu tangtu ....
    Maca deui
  • Metal stamping process

    Prosés stamping logam

    Prosés stamping: dina stasion multi stasion progresif stamping maot, bahan damel tina mesin susunan kuku dicap turun kanggo ngalengkepan prosés sapertos kalénder, ngabentuk sareng ngelas. Nanging, éta masih ngagaduhan bagian alit anu nyambung sareng lambaran stamping, sareng lambaran stamping lebet ...
    Maca deui